21 Jul 2016

– Været kan vi ikke gjøre noe med. Men vi kan tilpasse oss. En hagestue kan være løsningen hvis du vil utvide sommersesongen, sier Anne Wibeke Monsen i Vakre Hjem Interiør på Paradis.

Konseptet kan tilpasses alle typer hus og hytter. Vegger, tak og andre deler leveres i moduler og kan settes sammen på mange måter.

– Det gir kunden mulighet til å få en løsning som er tilpasset areal, behov og lommebok, sier hun.

Glasshuset kan bygges inntil huset og bli en forlengelse av stue og oppholdsrom, som en hagestue. Eller det kan settes opp for seg selv i hagen. I begge tilfeller er det viktig å planlegge godt og gjøre skikkelig grunnarbeid. Skal det være tilgang til vann? Oppvarming? Ønsker en å nyte solen når det er godvær er det lurt å velge en løsning med motorisert tak, sier Anne Wibeke.

Vakre Hjem Interiør forhandler møbler for både hus og hage.

– Vi har også et godt utvalg av møbler som passer i utestuen. Mange vil ønske seg møbler som har noe mer hagepreg enn det som brukes innendørs, samtidig som man vil ha innendørsmøblenes komfort.

– Og, legger hun til, det er ikke bare sosialt samvær som kan dyrkes i et slikt glasshus. Det kan være ypperlig sted å sette krukkene med planter som ikke liker vinterkulden. En kunde som handlet hos oss sa hun alltid hadde ønsket seg et sitrontre i hagen. Det er ikke så enkelt utendørs – men i en krukke i en oppvarmet hagestue går det fint!

Hagestuen på bildet er utstilt hos Vakre Hjem.

IMG_3248

Kilde: Boligbloggen.no